Τα Ζώα μας... Αργά και Γρήγορα

Tuesday, November 07, 2006

Τώρα θα είμαι Ρατσίστρια αν ζητήσω αυτο τον Αλβανό να τον κρεμάσουν στην πλατεία????


....και φασίστρια αν συμπληρώσω οτι αυτό αξίζει στο κάθε κτήνος που σκοτώνει ζώα????

ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΑΓΧΟΝΙΖΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΥΝΗΓΟΥ ΔΙΟΤΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ /ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ

Λάβαμε την επισυναπτόμενη επιστολή και φωτογραφία από κάτοικο Ζακύνθου του οποίου το σκυλί κρεμάστηκε με καλώδιο , από περίοικο. Οι λόγοι για την πράξη αυτή αδιευκρίνιστοι. Πιθανόν , απλά το μίσος προς τα ζώα. Λαμβάνουμε συχνά φωτογραφίες με σκυλιά , γάτες , γαιδούρια , κατσίκες και άλλα τα οποία τα κρεμάνε για να απαλλαχτούν από αυτά. Αποτελεί εθνικό φαινόμενο και μαζί με τη δηλητηρίαση αποτελεί έναν ιδιαίτερα ειδεχθή και απάνθρωπο τρόπο εξόντωσης ζώων.

Παρακαλώ βοηθήστε να σταματήσει το φαινόμενο. Είναι σημαντικό αν δράσουμε διότι σπάνια βρίσκεται ο δράστης και να δείξουμε συμπαράσταση στον κ. Βυθούλκα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ.Διονύσιο Βυθούλκα,( ιδιοκτήτη σκύλου) στο 6977 683627.

Evgenia Mataragka
carol12@otenet. gr
www.gawf.org. uk
+30 210 3840010
+30 6973 241118



ΥΓ... Δέσποινα , αυτό που μου λεγες σε προηγούμενο ποστ και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.... Είσαι να το κάνουμε πράξη με ένα ταξιδάκι αύριο μέχρι τη Ζάκυνθο?

14 Comments:

Δηλαδή αν ήταν έλληνας και θα ήθελες να τον κρεμάσεις επειδή έπνιξε ένα σκύλο θα ήσουν ανθέλληνας ή κάτι άλλο? Γιατί μπερδεύονται έτσι οι έννοιες?

7/11/06  

Να ζήσουν οι Αλβανοί!..πρακτικοί
άνθρωποι,,

7/11/06  

Θα συμφωνησω με την πληρωμενη πενα, και επαυξανω:

Ναι, ρατσιστρια και φασιστρια θα εισαι επειδη δινεις εμφαση στην εθνικοτητα του εγκληματια. Αν παλι δεν θελεις να δωσεις εμφαση στην εθνικοτητα και εγω λαθος καταλαβα, τοτε πολυ απλα εισαι απολιτιστη γιατι για καθε εγκλημα υπαρχουν νομοι και δικαιοσυνη, και δεν υπαρχει τιμωρια που να φτανει στην θανατικη ποινη. Στην Ελλαδα τουλαχιστον, σε αλλες χωρες [σαφως πιο υπαναπτυκτες] υπαρχει.

Τωρα αν εσυ συμφωνεις με την θανατικη ποινη τραβα και ζησε εκει που δεν θα εχει κανενας ανθρωπινα δικαιωματα.

Και εν πασει περιπτωσει, αν ο συγκεκριμενος Αλβανος ειναι μια φορα εγκληματιας επειδη σκοτωσε ενα ζωο, για ριξε μια ματια γυρω σου και δες τους χειροτερους Ελληνες εγκληματιες [αν θες δηλαδη να στο θεσω ετσι], μπας και πηξει το μυαλο σου και ξεφυγεις απο την μαλακια που σε δερνει.

Και μια μικρη ερωτηση: Ποσο χρονων εισαι;

7/11/06  

Αντε και γαμησου ρε μαλακα mn8, να σε στριμωξει κανενας αλβανος να σου αλλαξει την τρυπιδα. Σκατο, που θα βρισεις και στο τελος θα κανεις και καμακι, μικροψωλη μπινε.

7/11/06  

Τα σχολιάκια σας κοιτούν το δάχτυλο και χάσατε το δάσος... Λες και μας ενδιαφέρει ο Αλβανός ρε!! Δε φτιάχνετε σωματείο προστασίας Αλβανών?

8/11/06  

M'aresei pou den katadikazete tin praksi re seis... To zwo oute kan eixe ksanapaei sto xwrafi tou drasti, etyxe kai perase.... Kai eseis koitate to thema tou oti eipe gi Albano? Kai ton yperaspizeste kiolas giati ton thiksame?
Edw kollaei i frasi:
De ftaime emeis, aytos ftaiei pou einai Alvanos!
Axristoi Ellines, dithen fileleytheroi.

8/11/06  

Twra thelete na sygrinoume an einai xeiroteros o ratsismos i o fonos? Prwsopika adiaforw gia tin katagwgi toy dolofonou. Tou aksizei katadiki gia fono ek pro meletis. Tolmane kai ton yperaspizontai kiolas!!! To idio tha kanane sti thesi toy oi parapanw pou milane gia ratsismo kai prospathoun na diakaiologisoun tin kakia toys kai ta dolofonika toys enstikta.

8/11/06  

αναφορικά με το "ρατσίστρια" θα συμφωνήσω με την πληρωμένη πένα. δνε ε΄χει να κάνει με εθνικότητα αυτή η πράξη.

ως προσ την ορ΄γη σου , την καταλαβαίνω απόλυτα. τα ζώα είναι τελείως απροστάτευτα απέναντι στον άνθρωπο, όπως τα παιδιά. αυτός που τους κάνει κακό ξέρει ότι η δουλειά του είναι εύκολη. θα εξοργιζόμουν όπως ακριβώς κι εσύ, κι ας μην είμαι υπέρ της θανατικής ποινής.

απλά επισημαίνω ότι δεν ε΄χει νόημα η καταγωγή του εγκληματία.

8/11/06  

...και φασίστρια αν συμπληρώσω οτι αυτό αξίζει στο κάθε κτήνος που σκοτώνει ζώα????


Αυτή την φράση δεν την πρόσεξε κανείς???? Χρησιμοποίησα την λέξη Αλβανός επειδή αλβανός ήταν στην προκειμένη περίπτωση. Για τον καθένα το ίδιο θα έλεγα. Τα κτήνη δεν έχουν εθνικότητα.

8/11/06  

gav-niaou, μην βριζεις τα κτηνη σε παρακαλω. Οποιος σκοτωνει ενα ζωο _δεν_ ειναι κτηνος.

Καταλαβαινω την φραση σου "αξιζει να κρεμαστει στην πλατεια" σαν ρητορικη εκφραση. Κανεις μας δεν θελει να κρεμασει (κυριολεκτικα) κανεναν. Ειναι χαρακτηριστικο οτι οι στενομυαλοι ερμηνευουν επιτηδες αυτην την φραση κυριολεκτικα, προκειμενου να βρουν πατημα εναντιον σου.

Για να ειμαστε λοιπον και politically correct, ας πουμε οτι οποιος κακοποιει η δολοφονει ζωα, ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρειται οπως οριζει ο νομος. Προφανως η εθνικοτητα καποιου ειναι αδιαφορη για την εφαρμογη του νομου.

Τωρα το τι θα εκανα εγω προσωπικα σε καποιον που κακοποιει ζωα, ειναι τελειως ιδιωτικη μου υποθεση (και τελειως παρανομη ελπιζω).

8/11/06  

OldskipperQ Κατάλαβες πολύ καλά αυτό ακριβώς που εννοώ. Προσωπικά αν δω οποιονδήποτε με τα μάτια μου να κακοποιεί ζωο ή μικρό παιδί , πρώτα θα τον κανονίσω εγώ όπως μπορώ -και πίστεψε με μπορώ- και μετά θα τον αναλάβει ο νόμος. Λυπάμαι αλλά η 6μηνη φυλάκιση δεν με ικανοποιεί. Νομίζω συμφωνείς μαζί μου αν κρίνω απο την τελευταία σου πρόταση.


....και κάτι άλλο , τα σχόλια δεν τα σβήνω για να δείτε όλοι τι καραγκιόζηδες κυκλοφορούν αναμεσά μας και έχουν και δικαιώματα τρομάρα τους.

8/11/06  

"Αυτή την φράση δεν την πρόσεξε κανείς???? Χρησιμοποίησα την λέξη Αλβανός επειδή αλβανός ήταν στην προκειμένη περίπτωση. Για τον καθένα το ίδιο θα έλεγα. Τα κτήνη δεν έχουν εθνικότητα."

δεν ξε΄ρω αν ε΄γινα κατανοητή. η μόνη ένστασή μου περί αλβανού έιναι ότι απλά δεν ε΄χει σημασία ότι είναι αλβανός. αν το έκανε έλληνας θα έλεγες "ένας έλληνας έκανε έγκλημα"; απο κει και πέρα συμμερίζομαι όσα γράφεις.

8/11/06  

Ανεγκέφαλε mn8 που σου δείχνουν το δρόμο και εσύ κοιτάς το δάχτυλο,
κατ'αρχάς πες μας εσύ πόσο μηνών είσαι και κατα δεύτερων σου εύχομαι ολόψυχα να βιάσουν(άλλη λέξη ήθελα να χρησιμοποιήσω αλλά θα με κόψει το ΕΣΡ!!!) μια μέρα τη μάνα σου, την αδερφή σου , τη γυναίκα σου και την κόρη σου μαζί και εσύ να μην εξοργιστείς καθόλου παρά να περιμένεις την απόφαση της δικαιοσύνης και την εφαρμογή των νόμων.
Εύχομαι στην άλλη μου ζωή να είμαι λύκος και σου εύχομαι στην άλλη σου ζωή να είσαι άνθρωπος επιτέλους.

9/11/06  

Exeis apolito dikio!Einai megali adikia an skotosei kapoios enan anthropo na katadikastei isobia enw an skotosei ena zwo na plirosei kapoio prostimo i na bei filaki gia 6 xronia to poli!..kai afto an pote endiaferthei i astinomia!!!

16/1/08  

Post a Comment

<< Home