Τα Ζώα μας... Αργά και Γρήγορα

Tuesday, December 18, 2007

Αφού τα αδέσποτα "ανήκουν" σε όλους μας....

γιατί είναι τόσο λίγοι αυτοί που νοιάζονται για αυτά??????
Μια απλή απορία.....
Τα αδέσποτα έτσι για να μάθετε οι "όλοι" αγωνιστές με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι....
έχουν ανάγκη...
απο ιατρική βοήθεια όταν είναι χτυπημένα,
απο φαγητό καθημερινά,
απο αγάπη και χάδια ανθρώπινα,
απο κάποιους να τα νοιάζονται και να ανησυχούν που βρίσκονται στους δρόμους.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ
απο μανιφέστα και προκυρήξεις.

Για πείτε μου λοιπόν και εμένα
ΠΟΣΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ?????
posted by srm1033 at 10:48 PM

9 Comments:

Εννοείς πως πρέπει να καταθέσει κανείς "πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων" προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα στη διαμαρτυρία;
Ή μήπως εννοείς πως, σώζοντας αδέσποτα, θα πρέπει να νιώσουμε επαρκείς και να μην ζητήσουμε να εφαρμόζεται ο νόμος που τα προστατεύει;
Μήπως τελικά πιστεύεις πως η διαμαρτυρία θα κάνει κακό στα αδέσποτα;

Δεν αμφισβήτησε κανείς το ενδιαφέρον των "λίγων" όπως λες ανθρώπων για τα αδέσποτα. Εσύ γιατί αμφισβητείς το ενδιαφέρον αυτών που διαμαρτύρονται;

19/12/07  

Γιατί βλέπω ανθρώπους να διαμαρτύρονται απλά για να δημιουργούν ντόρο και εντυπώσεις. Δεν βλέπω στοιχεία και αποδείξεις ενώ βλέπω κατηγορίες. Επιφυλλάσσομαι για πιο αναλυτικό σχόλειο μόλις βρεθώ εκτος εργασιακού χώρου.

19/12/07  

Μάλλον βλέπεις οτι θέλεις να δεις -όπως και ο καθένας μας άλλωστε. Σεβαστή η άποψή σου, αλλά μην προσπαθείς να αποδώσεις προθέσεις σε όσους διαμαρτύρονται -είναι τουλάχιστον άκομψο να ερμηνεύεις τις προθέσεις των άλλων.

19/12/07  

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη διαμρτυρία μου γέννησε αρκετές αμφιβολίες για την ορθότητά της...

19/12/07  

The Motorcycle boy. Όχι φίλε μου βλέπω την πραγματικότητα και την ζω κάθε μέρα στους δρόμους και στις ειδήσεις. Την ζω μες στα αίματα που βουτιέμαι όταν προσπαθώ να σώσω κάποιο ζωάκι που ένας Ελληναράς οδηγάρας το μέτρησε 10 points στο pacman. Την βλέπω στα δεκάδες μέιλς με βασανισμούς ζώων που φτάνουν συχνότατα στο μειλ μποξ μου. Λυπάμαι αν σου χαλάω την ψευδαίσθηση οτι προσφέρεις κάτι με αυτό που κάνεις αλλά.... Εκπληξη! Δεν προσφέρεις τίποτα!

19/12/07  

εγώ πάντως συνέβαλα στο φαγητό δύο από αυτά για τους επόμενους 3 μήνες!

;)

και σκοπεύω να υιοθετήσω και ένα ακόμα κανονικά -μόλις κάμψω τις αντιρρήσεις του συγκατοίκου μου!

;)

19/12/07  

krot: Αυτό ελπίζω να σημαίνει πως λύθηκε το πρόβλημα με την επιβεβαίωση που υπήρχε εεε? :)

19/12/07  

Καταπληκτική η άποψή σου! Ο μηδενισμός σε όλο του το μεγαλείο -παρέα με την απαξίωση όσων δεν προσκομίζουν πιστοποιητικά "μπαρουτοκαπνισμένων φιλόζωων"!

Εγώ βέβαια δεν αμφισβήτησα τις δικές σου προσπάθειες, ούτε πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση σχετικά με την αποτελεσματικότητα -χρησιμότητα κάθε ενέργειας. Εγώ πιστεύω πως ακόμα και το ελάχιστο είναι περισσότερο από το τίποτα και ίσως κάποιοι να αφυπνιστούν από την όλη διαμαρτυρία, γι΄αυτό και συμμετείχα.

Τώρα βλέπω οτι έχεις αναλάβει εργολαβικά τη διάσωση των αδέσποτων -δεν το ήξερα πιο πριν, αλλιώς θα σου ζητούσα άδεια οικοδόμησης ενεργειών.

Καλό κουράγιο.

20/12/07  

Οι διαμαρτυρόμενοι αγωνιστές της παρανομίας δεν αισθάνονται την ανάγκη να παρουσιάζουν και να εκθειάζουν το "φιλοζωϊκό τους έργο" ούτε να διεκδικούν την αποκλειστικότητα της χρήσης του όρου "ζωόφιλος". Το άν καθημερινά βοηθάμε και φροντίζουμε και σώζουμε αδέσποτα ζώα χωρίς να χρειαστεί να τα στείλουμε μετανάστες στο εξωτερικό και μάλιστα λαθραία, δεν το κάνουμε για να το διαφημίσουμε ή να το εκμεταλλευτούμε. Το κάνουμε γιατί έτσι το αισθανόμαστε. Τα προστατεύουμε επειδή αυτά δεν μπορούν να προστατεύσουν το εαυτό τους ούτε απο τους διεστραμμένους, αλλά ούτε και απο κάποιους " ένθερμους φιλόζωους". ΄Οπως πολεμάμε αυτούς που τα βασανίζουν, τα σκοτώνουν και τα παρατάνε, έτσι θα πολεμήσουμε και αυτούς που τα στέλνουν παράνομα και με τέτοιες απαράδεκτες συνθηκες στο εξωτερικό.

22/12/07  

Post a Comment

<< Home