Τα Ζώα μας... Αργά και Γρήγορα

Sunday, March 23, 2008

Οι λεσβίες... αποκαλύφθηκαν


Η φάρμα μας μεγάλωσε. Και μεγάλωσε πολύ! Το νέο μέλος είναι η Ήρα.

Μας υιοθέτησε πρίν από κανα μήνα περίπου. Την έφεραν οι γείτονες να τους φυλάει την επιχείρηση. Για φύλακας δεν ξέρω αν κάνει αλλά στο τσίρκο θα άφηνε εποχή. Μοναδική της ασχολία ήταν να βρει τρόπο να μπει στην αυλή μας. Αφού είδαν και απόειδαν τα αφεντικά της μας την χάρισαν.

Το μοναδικό πρόβλημα που είχαμε ήταν σχετικά με την Αρούνα. Η δικιά μας είναι και υπερβολικά κτητική με συνέπεια να ζηλεύει τρελά, αλλά και κακομαθημένη όσο δεν πάει. Επίσης είναι και το ένα τρίτο της Ηρας. Τις πρώτες ημέρες ήμασταν σε επιφυλακή.


Ο φόβος να βρούμε την Αρούνα τεμαχισμένη ή κρεμασμένη σε κάποιο δέντρο ξεπεράστηκε όταν είδαμε την σκηνή την οποία φυσικά δεν γινόταν να μην καταγράψουμε. Σκέψου να μην την είχαμε στειρώσει κιόλας την μικρή….

posted by srm1033 at 12:13 PM

3 Comments:

xaxaxa!!!Άσε! Αρκεί που είναι ευτυχισμένες μαζί! Ετοίμασέ τους ένα σύμφωνο συμβίωσης να πορεύονται!
;-)

ΥΓ Ετοιμάζεις κανά θέμα "θα λείψω 3 μήνες και οι πανσιον είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ;"
Φιλιά

24/3/08  

An-lu, μου δεν μπορείς να φανταστείς τι τρελοκομείο είμαστε... Αυτός δε, που κατά πάσα βεβαιότητα θα δηλώσει παραίτηση είναι ο ταχυδρόμος. Έρχεται σχεδόν καθημερινά στο σπίτι και ο εφιάλτης του ήταν η Αρούνα που ορμάει σαν παλαβή στην πόρτα. Όταν λοιπόν είδε και την Ηρα παραλίγο να βάλει τα κλάματα ο άνθρωπος:)

24/3/08  

Τον κακομοίρη! Εμείς ευτυχώς έχουμε θυρίδες!

26/3/08  

Post a Comment

<< Home