Τα Ζώα μας... Αργά και Γρήγορα

Thursday, June 28, 2007

Το πρώτο online κέντρο εκπαιδευτών σκύλων δημιουργήθηκε!!




Είστε εκπαιδευτής σκύλων στην Ελλάδα?

Αν είστε εκπαιδευτής σκύλων στην Ελλάδα, τότε σίγουρα θέλετε να προβληθείτε στο νέο κέντρο ενημέρωσης ιδιοκτητών σκύλων που ενδιαφέρονται να εκπαιδεύσουν τον σκύλο τους. Το κέντρο αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την προβολή των εκπαιδευτών που θα συμμετέχουν, ώστε οι ιδιοκτήτες να έχουν δυνατότητα επιλογής, ανάμεσα από τους συνεργαζόμενους εκπαιδευτές.

Θέλετε οι ιδιοκτήτες σκύλων να σας γνωρίσουν?

Αν το κόστος της διαφήμισης είναι μεγάλο για εσάς και αν πιστεύετε πως δε σας γνωρίζουν αρκετοί ιδιοκτήτες σκύλων, ήρθε η ώρα να προβληθείτε μέσω του Dog-Trainers. gr όπου θα μπορείτε να προβάλετε την εταιρία σας, τη δουλειά σας, τους τρόπους και τον χώρο εκπαίδευσης.

Θέλετε να προβάλλετε τη δουλειά σας?

Αν θέλετε να πείσετε τους ιδιοκτήτες σκύλων, πως είστε ο καλύτερος, ήρθε η ώρα να το αποδείξετε. Ενημερώστε τους για ποιους λόγους θα έπρεπε να εμπιστευτούν το ζώο τους σε εσάς, με ποιον τρόπο θα το εκπαιδεύσετε και γιατί επιλέγετε τους συγκεκριμένους τρόπους εκπαίδευσης.

Το Dog-Trainers. gr δημιουργήθηκε για να μάθουν οι ιδιοκτήτες σκύλων πως ο καλύτερος τρόπος για να έχουν τον τετράποδο φίλο τους κοντά τους, είναι να τον εκπαιδεύσουν σωστά!

Το Dog-Trainers. gr θα προβληθεί με όλα τα ζωοφιλικά μέσα (περιοδικά, Internet) αλλά και μέσω ενημερωτικών φυλλαδίων στα pet shops, ώστε όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων να το επισκέπτονται για τη σωστή επιλογή του εκπαιδευτή του σκύλου τους!

www.dog-trainers. gr

__._,_.___
posted by srm1033 at 11:27 PM

0 Comments:

Post a Comment

<< Home