Τα Ζώα μας... Αργά και Γρήγορα

Saturday, September 30, 2006

Υιοθετείστε ζώο, μην Αγοράζετε!





Τα περισσότερα μαγαζιά που εμπορεύονται ζώα, δεν έχουν ιδανική κτηνιατρική περίθαλψη των ζώων και πάρα πολλές φορές πωλούνται άρρωστα, χτυπημένα και ετοιμοθάνατα. Αν πήρατε ή είδατε άρρωστο ζώο σε pet shop, ενημερώστε μας άμεσα.

Image
Μαζική εκτροφή ζώων που προορίζονται για πώληση σε μαγαζιά

Σκληρή εκτροφή

Οι εκτροφείς που εκτρέφουν εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες ζώα (Puppy Farms) κάθε χρόνο με μοναδικό σκοπό το κέρδος, έχουν ένα μεγάλο φταίξιμο για τον υπερπληθυσμό των ζώων και κατά συνέπεια για τα αδέσποτα ζώα. Κάθε νέο κουτάβι ή γατάκι, σημαίνει ένα λιγότερο σπίτι για ένα αδέσποτο ζώο ή ζώο κυνοκομείου.

Image
Μαζική εκτροφή ζώων που προορίζονται για πώληση σε μαγαζιά

Άγρια ζώα

Κάθε χρόνο, πωλούνται πάρα πολλά ζώα σαν κατοικίδια, τα οποία έχουν μόλις αιχμαλωτιστεί. Η ζωή στην αιχμαλωσία, σημαίνει αργός θάνατος για τα περισσότερα είδη, τα οποία ζουν μαραζωμένα μέσα σε κλούβες για πάντα. Η άγνοια του ιδιοκτήτη τους, μπορεί να τα βλάψει, ενώ νιώθουν συνεχώς μοναξιά, άγχος και φόβο.

Image
Μαζική εκτροφή ζώων που προορίζονται για πώληση σε μαγαζιά

Βοηθείστε να σταματήσει η κακομεταχείριση των ζώων στα Pet Shops

Να είστε σίγουροι πως βοηθάτε να σταματήσει η κακομεταχείριση των ζώων αν δεν αγοράσετε ζώο από μαγαζί και υιοθετήσετε ένα. Επίσης αν αγοράζετε τροφές και αξεσουάρ από μαγαζιά που δεν εμπορεύονται ζώα, αλλά μόνο οτιδήποτε άψυχο.

www.pets.gr
posted by srm1033 at 12:59 PM

0 Comments:

Post a Comment

<< Home