Τα Ζώα μας... Αργά και Γρήγορα

Tuesday, April 24, 2007

ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!


Ο Έκτωρας είναι ένας ημίαιμος καρακούκλαρος 10 μηνών που ξανα-ματαψάχνει σπίτι! Η κοπέλα που τον υιοθέτησε πριν 6 μήνες πήρε μια υποτροφία για Αμερική και μας τον γύρισε πίσω γιατί δεν είχε τι να τον κάνει...Τρεις μέρες μόλις πριν πετάξει...Ο υπέροχος Έκτωρας βρίσκεται μια εβδομάδα τώρα σε κλουβί στο κέννελ και έχει μαραζώσει από μελαγχολία!! Περιμένει ότι η Σοφία του θα γυρίσει να τον πάρει και πάλι σπίτι τους και δεν σκέφτεται τίποτε άλλο από αυτή την ονειρεμένη στιγμή. Πρέπει να πάει το συντομότερο σε σπίτι με ανθρώπους που θα του δώσουν αγάπη για να γλυκάνει η καρδιά του. Είναι πολύ τρυφερό ζωάκι, τα πάει τέλεια με γάτες και σκύλους, είναι κουλ και έχει απίστευτα ευγενικούς τρόπους. όποιος θέλει να ξαναδώσει τη χαρά σε αυτό το πραγματικά ξεχωριστό πλασματάκι ας μας τηλεφωνήσει στο 210-6842781 και 6937-683874.
Αν μέχρι να υιοθετηθεί υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας σε σπίτι για να φύγει το συντομότερο από το κέννελ στο οποίο υποφέρει απίστευτα, θα είναι ό,τι καλύτερο!
posted by srm1033 at 1:55 AM 0 comments

Friday, April 20, 2007

Τα πάντα για τα κατοικίδια!



Ένα φιλοζωικό website αφιερομένο στα κατοικίδια. Ότι χρειάζεστε για τις ανάγκες των κατοικιδίων σας!

Χρειάζεστε πληροφορίες για εκπαιδευτές, petshops, ιατρών ή ξενώνες;
www.petweb.gr

- Πανελλαδική βάση εκπαιδευτών, petshops, ιατρών, ξενώνων


- Χρήσιμα άρθρα και συβουλές από εκπαιδευτές, ιατρούς για να λύσετε τις απορίες σας.

- Αγγελίες

- Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με άλλους επισκέπτες του www.petweb.gr

- ΝΕΟ: Φτίαξτε το δικό σας website γρήγορα, εύκολα και δωρεάν!

- Μπείτε στην Online κοινότητα των κατοικίδιων!

www.petweb.gr

posted by srm1033 at 1:49 AM 1 comments

ΤΑ ΦΑΤΣΟΝΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ


ΤΣΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ 7 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΕΣ (ΟΧΙ ΡΑΤΣΕΣ) ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ. ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΑΣ....ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 6972029780
posted by srm1033 at 1:42 AM 0 comments

Online Διαγωνισμός Φωτογραφίας!


Ο διαγωνισμός φωτογραφίας του Pets.gr είναι τώρα έτοιμος για να υποδεχτεί τα ...μοντέλα σας!

Επιλέξτε μια φωτογραφία του αγαπημένου σας κατοικίδιου (μεγέθους 640x480, max 1mb) και ανεβάστε την επιλέγοντας την κατηγορία στην οποία ανήκει. Οι κατηγορίες είναι Σκύλοι, Γάτες, Κουνέλια, Χάμστερ, Παιδιά & Ζώα. Μετά την αποστολή της φωτογραφίας σας, μπορείτε να ψηφίζετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, ώστε να αναδείξουμε τους καλύτερους!!

Χρησιμοποιείστε τα εργαλεία κάτω αριστερά για να δείτε την τελευταία φωτογραφία που έχει καταχωρηθεί, για να επιλέξετε κατηγορία φωτογραφιών, για να ψηφίσετε, ή να δείτε τους βαθμούς των φωτογραφιών σας.

:: - : Marina Lymperopoulou : - ::
Web & Graphic Designer
mlymperopoulou@ pets.gr

posted by srm1033 at 1:39 AM 0 comments

Friday, April 13, 2007

η Κανέλα


Η Κανελλα ειναι ενα ημιαιμο θηλυκο Σιμπα,περιπου 2 ετων και 16 κιλα.Βρεθηκε στο Αιγαλεω να περιφερεται με τον επιπλου που περιεχει το εντερο τηs να κρεμεται απο μια ανοιχτη τομη στην κοιλια τηs.Μαθαμε οτι καποιοs την στειρωσε και την αφησε πολυ γρηγορα παλι εξω στο δρομο,με αποτελεσμα να κοψει τα ραμματα τηs και να περιφερεται στο δρομο στην παραπανω κατασταση.

Μετα απο 12 μερεs πολυ μεγαληs προσπαθειαs,καταφεραμενα την πιασουμε με λασο.Χειρουργηθηκε,με περιτονιτιδα,απο 2 κτηνιατρουs και παρ’ολο που ηταν σε ημιθανη κατασταση,καταφεραν να την σωσουν την τελευταια στιγμη.

Φιλοξενειται εδω και 3 μηνεs απο εθελοντη.Ειναι πολυ φοβισμενη,αν και με την φροντιδα και τη στοργη που εχει εχει ηρεμησει πολυ.Ειναι πολυ ησυχη και αυτονομοs χαρακτηραs,δεν λερωνει μεσα στο σπιτι παρα μονον εαν πολυ σπανια φοβηθει απο καποιο καινουργιο ατομο που θα την πλησιασει.εχει μαθει να πηγαινει βολτα με λουρι,δεν ειναι καθολου επιθετικη με τα αλλα σκυλια.Δεν ανταποκρινεται πολυ σε παιχνιδια,προτιμα να καθεται ησυχα στο καλαθακι τηs.Λατρευει τα χαδια αλλα για να αφεθει και να μην τρεμει με καποιον καινουργιο ανθρωπο χρειαζεται το χρονο τηs.Γενικα ,χρειαζεται ηρεμο περιβαλλον γιατι καθε τη καινουργιο η αποτομο την τρομοκρατει,φοβαται,ακομα,πολυ ευκολα.

Χρειαζεται ιδιαιτερη προσεγγιση,πραγμα λογικο με τα μαρτυρια που εχει περασει.Ειναι στειρωμενη,εχει κανει εξετασειs για ερλιχια και καλαζαρ και ειναι αρνητικεs.Ειναι αποπαρασιτωμενη,πληρωs εμβολιασμενη και τηs εχουμε βαλει μικροτσιπ.Εχει ετοιμο διαβατηριο για να ταξιδεψει εαν υπαρξει καποιοs που θα θελει να ζησει μαζι τηs και να τηs δωσει αγαπη και τρυφεροτητα που τοσο τηs εχει λειψει .

pets_gr@yahoogroups.com
posted by srm1033 at 1:35 AM 0 comments

χωρίς λόγια





Μια απίστευτη ιστορία φρίκης με θύμα ένα σκύλο, ηλικίας 2 το πολύ 3 χρόνων, έχει αναστατώσει τις τελευταίες ημέρες φιλοζωικά σωματεία και φιλόζωους σε όλο τον κόσμο και έχει επιβεβαιώσει -για πολλοστή φορά- πως η έννοια πολιτισμός είναι άγνωστη για κάποιους συμπατριώτες μας.
Οσα συνέβησαν τη Μεγάλη Πέμπτη, κοντά στο κέντρο της Χίου, δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπινος νους. Ανθρώπινα κτήνη έδεσαν βεγγαλικά στην κοιλιά του τετράποδου και στη συνέχεια τα πυροδότησαν, με αποτέλεσμα να εκραγούν και να το τραυματίσουν σοβαρά.
Για καλή τύχη του ζώου, ένας από όσους συνάντησαν το σκύλο που αιμορραγούσε, τηλεφώνησε στην υπεύθυνη του φιλοζωικού σωματείου και της είπε ότι «είχε τραυματιστεί». Η Κάρλι Πρόβεν-Πολίτη πήρε το αυτοκίνητό της και έτρεξε να βρει το χτυπημένο ζώο, νομίζοντας ότι είχε τραυματιστεί από αυτοκίνητο. Μισή ώρα μετά, όταν ιδιώτης κτηνίατρος -άνοιξε προς τιμήν του το ιατρείο του- και εξέτασε το ζώο, διαπίστωσε έκπληκτος ότι στο σώμα του άτυχου ζώου υπήρχαν υπολείμματα από βεγγαλικό.
«Χρειάστηκαν 40 ράμματα. Το ζώο αιμορραγούσε και ήταν σε απελπιστική κατάσταση. Ο κτηνίατρος το παρακολουθεί στενά, ενώ θα χρειαστεί να πάρει αντιβίωση για 50 ημέρες, για να γίνει καλά», περιγράφει στην «Ε» η κ. Πρόβεν-Πολίτη.
Αργυρώ Μώρου
Ελευθεροτυπία 12/4/07
posted by srm1033 at 1:30 AM 4 comments

Thursday, April 05, 2007

απίστευτα μωρά!!!






Τα μωρά αυτά βρέθηκαν στο δρόμο, κάποιος πανέξυπνος τα παράτησε ενώ είναι μόλις 15 ημερών και ακόμα δε μπορούν να φάνε μόνα τους.

Σε περίπου 10 ημέρες, θα είναι έτοιμα να ζήσουν με τη νέα τους οικογένεια.

Ο Ονούφριος και η Ευτέρπη είναι δύο αξιολάτρευτα σκυλάκια, που ήδη κουνάνε την ουρίτσα τους όταν με βλέπουν και φυσικά έχουν άποψη γαβγίζοντας.

Οι φωτογραφίες βγήκαν το πρώτο λεπτό που μπήκαμε σπίτι, έκατσαν κάτω από το καλοριφέρ, έπαιξαν για δύο λεπτά και μετά κοιμήθηκαν.

Για πληροφορίες: admin@stray. gr
6944 502090 καθημερινά μετά τις 19:00
posted by srm1033 at 1:05 AM 3 comments